Tala Fou

Lisi SVHC Fou lomia e ECHA

E oʻo mai ia Oketopa 16, 2023, o le European Chemicals Agency (ECHA) ua faʻafouina le lisi o mea e sili atu le popole (SVHC).O lenei lisi e fai ma fa'amatalaga mo le fa'ailoaina o mea mata'utia i totonu o le Iuni a Europa (EU) e ono a'afia ai le soifua maloloina o tagata ma le si'osi'omaga.
Ua fa'aopoopoina e le ECHA le aofa'i o vaila'au e 10 i le lisi o sui tauva a le SVHC o lo'o fa'atagaina nei i lalo o le EU REACH (Registration, Evaluation, Authorization and Restriction of Chemicals).
O mea nei e aofia ai:
Bisphenol S (BPS): E sili ona lauiloa mo lona faʻaogaina i pepa vevela, o le BPS ua faʻamaonia o se faʻalavelave faʻalavelave endocrine ma ua faʻaalia ai popolega e uiga i ona aʻafiaga i le soifua maloloina o tagata.
Quinoline: Faʻaaogaina i le tele o pisinisi e aofia ai le gaosiga o le paʻu ma le kemisi faʻapisinisi, o le quinoline ua faʻavasegaina o se carcinogen, e ono lamatia ai tagata ma le siosiomaga.
Benzo[a]pyrene: Benzo[a]pyrene ua ta'ua o le carcinogenic polycyclic aromatic hydrocarbon e masani ona maua i galuega tau alamanuia ma le asu tapaa.
1,4-dioxane: 1,4-dioxane o loʻo maua i cosmetics, detergents, ma isi mea tau fale ma e ono lamatia ai le soifua maloloina o tagata e pei o se carcinogen.1,2-Dichloroethane: Faʻaaogaina i le gaosiga o solvents ma vailaʻau eseese. , o lenei vailaʻau ua faʻamaonia o se mea e mafai ona afaina ai ma mutagen.

Diisohexyl phthalate (DIHP): O le DIHP, e masani ona faʻaaogaina i le gaosiga o palasitisi, ua faʻavasegaina o se mea oona faʻanatinati, faʻatupu popolega e uiga i lona aʻafiaga i le fausiaina.

Disodium octaborate: O le Disodium octaborate o lo'o fa'aaogaina lautele e avea o se afi mumu ma fa'asao i le tele o oloa, e aofia ai fafie ma ie, ma ua laga ai atugaluga ona o lona ono fa'atupuina oona.
Phenanthrene: O se polycyclic aromatic hydrocarbon, phenanthrene o loʻo i ai i faʻagasologa o pisinisi ma faʻavevela afi ma ua faʻavasegaina o se carcinogen.
Sodium dichromate: Faʻaaogaina i le gaosiga o pigments, inhibitors corrosion ma paʻu faʻamaʻi, sodium dichromate o se paʻu lauiloa ma le manava, e ono lamatia ai le soifua maloloina o tagata ma le siosiomaga.
Triclosan: E masani ona fa'aoga i mea tau tausiga a le tagata lava ia e pei o le fasimoli ma le fulunifo, o le triclosan e lauiloa i ana mea fa'ama'i fa'ama'i ae ua fa'atupu ai popolega e uiga i lona a'afiaga i le soifua maloloina o tagata ma le si'osi'omaga.
O le fa'aofiina o nei vaila'au i le Lisi o Sui Fa'atonu a le SVHC e fa'ailoa mai ai o latou lamatiaga ma fa'aoso ai faiga fa'atonutonu e pulea ai lo latou fa'aogaina i totonu o le EU.Matou te una'ia pa'aga ma vaega e fiafia i ai ina ia nofo malamalama e uiga i nei vaila'au ma o latou a'afiaga e ono mafai ona faia i le lumana'i.

Shifang Taifeng New Flame Retardant Co., Ltdo se tagata gaosi oloa ma le 22 tausaga o le poto masani faʻapitoa i le gaosiga o ammonium polyphosphate mumu mumu.O tau o oloa a le matou kamupani e faʻavae i luga o tau maketi.

Contact Email: sales2@taifeng-fr.com

Telefoni/O le a le mea:+86 15928691963


Taimi meli: Oke-18-2023