Tala Fou

Melamine ma isi mea e 8 o lo'o aofia aloaia i le lisi SVHC

Melamine ma isi mea e 8 o lo'o aofia aloaia i le lisi SVHC

SVHC, le popolega maualuga mo mea, e sau mai le EU's REACH tulafono faatonutonu.

I le aso 17 Ianuari 2023, na faʻasalalau aloaia ai e le European Chemicals Agency (ECHA) le vaega lona 28 o mea e 9 o loʻo popole tele mo le SVHC, ma aumaia ai le aofaʻi o mea e popole tele mo le SVHC i lalo ole REACH i le 233. Faatasi ai ma i latou, o le tetrabromobisphenol A ma le melamine o loʻo i ai. faʻaopoopo i lenei faʻafouga, lea e iai sona aʻafiaga tele i le alamanuia faʻafefe afi.

Melamine

CAS Numera 108-78-1

EC Nu. 203-615-4

Mafua'aga mo le fa'aofiina: o le tulaga tutusa o popolega e ono i ai ni a'afiaga ogaoga i le soifua maloloina o tagata (Art. 57f - Soifua Maloloina o tagata);Ole tulaga lava lea ole atugaluga e ono iai ni a'afiaga ogaoga ile si'osi'omaga (Vaega 57f -- Siosiomaga) Fa'ata'ita'iga o le fa'aogaina: ile polymers ma resins, mea vali, mea fa'apipi'i ma fa'amaufa'ailoga, mea e fa'agata ai pa'u, vaila'au su'esu'e.

E fa'afefea ona ausia le tausisia?

E tusa ai ma le tulafono a le EU REACH, afai o mea o loʻo i totonu o le SVHC i oloa uma e sili atu i le 0.1%, e tatau ona faʻamatalaina le pito i lalo;afai o mea o loʻo i totonu o le SVHC i vailaʻau ma oloa saunia e sili atu i le 0.1%, o le SDS e tusa ai ma le EU REACH tulafono faatonutonu e tatau ona tuʻuina atu i lalo;O aitema o lo'o i ai le sili atu i le 0.1% SVHC e tatau ona pasi i lalo ma fa'atonuga fa'aoga saogalemu e aofia ai le igoa ole SVHC.E mana'omia fo'i le tu'uina atu o fa'amatalaga a le SVHC i le ECHA pe a ova atu le SVHC i totonu o se tusitusiga i le 0.1% ma le fa'aulufale atu e sili atu i le 1 t/tausaga.E taua foi le maitauina mai le aso 5 o Ianuari 2021, i lalo o le WFD (Waste Framework Directive), o oloa e auina atu i Europa o loʻo i ai vailaʻau SVHC e sili atu i le 0.1% e mafai ona maeʻa le faʻamatalaga a le SCIP aʻo leʻi tuʻuina i luga o le maketi. .E taua foi le maitauina o mea SVHC e sili atu i le 0.1% e tatau ona faʻaalia i luga o le pepa faʻamatalaga saogalemu o le oloa.E tatau ona fa'aalia le anotusi.Fa'atasi ma aiaiga o le REACH, o vaila'au e sili atu i le 1 tone le aofa'i fa'aletausaga e ave i fafo e tatau ona lesitala i le REACH.E tusa ai ma le faʻatusatusaga o le 1000 tone o le auina atu i fafo APP / tausaga, o le aofaʻi o triamine faʻaaogaina e tatau ona itiiti ifo i le 1 tone, o lona uiga, itiiti ifo i le 0.1% mea, ina ia tuusaunoa mai le resitalaina.

O le tele o matou Ammonium polyphosphate mai Taifeng e itiiti ifo i le 0.1% Melamine.


Taimi meli: Iuni-06-2023