Tala Fou

O mea fa'amalama e leai ni halogen e fa'afeiloa'i i se maketi lautele

I le aso 1 o Setema, 2023, na faalauiloa ai e le European Chemical Agency (ECHA) se iloiloga lautele i luga o ni mea e ono e ono iai le popolega maualuga (SVHC).O le aso faaiu o le iloiloga o Oketopa 16, 2023. Faatasi ai ma i latou, o le dibutyl phthalate (DBP) ) ua aofia i le lisi aloaʻia a le SVHC ia Oketopa 2008, ma o le taimi nei ua toe faʻaalia i manatu lautele ona o lona lamatiaga fou. ituaiga faʻalavelave faʻalavelave endocrine.O isi mea e lima o lo'o totoe o le a fa'aopoopo i le vaega lona 30 o le lisi o vaila'au a sui tauva a le SVHC pe a latou pasia le iloiloga.
Faatasi ai ma le faateleina o le numera o vailaʻau faʻatonutonu i luga o le lisi SVHC o vailaʻau o loʻo popole tele, o le pulea e le EU o vailaʻau faʻamaʻi ua faʻatuputeleina le faʻamalosia.
A o faʻateleina le faʻamalosia o le pulea, o le faʻaogaina o mea faʻafefe afi e leai se mea halogen i le gaosiga ma le maketi o le a sili atu ona popole ma taua.E mafai ona va'aia o le fa'aogaina o mea fa'agata afi e leai se halogen o le a fa'afeiloa'i ai fo'i le tele o maketi.

O la matou kamupani o se gaosiga faʻapitoa i suʻesuʻega, atinaʻe, gaosiga ma le faʻatau atu o mea faʻafefe afi e leai ni halogen.O oloa e masani lava ona faʻavae phosphorus, nitrogen-based ma intumescent flame retardants, e aofia ai le ammonium polyphosphate, modified ammonium polyphosphate, MCA ma le AHP.E faʻaaogaina lautele i meaafale, ie fale, mea faʻaeletoroni, fausiaina, felauaiga ma isi fanua.E oʻo atu i le 2023, o le gaosiga faʻaletausaga o le a oʻo atu i le 8,000 tone, ma faʻatau atu itulagi e aofia ai Europa, Amerika, Asia, ma isi. Faʻafeiloaʻi e fesili ile imeli.

Frank: +8615982178955 (whatsapp)


Taimi meli: Oke-18-2023